top of page

Videokonference k zápisům na rok 2020/2021

"Když něco opravdu chceš, celý vesmír se spojí, abys to mohl uskutečnit."

(P. Coelho a opakovaná životní zkušenost).


I když někdy se tak stane úplně na poslední chvíli! Podařilo se nám najít prostory pro první třídu na školní rok 2020/2021, jejíž specifikem – k naší nesmírné radosti – bude situování značné části výuky do venkovních prostor. Budeme tak snad schopni výrazně lépe reagovat na zvýšenou potřebu pohybu u dětí na začátku povinné školní docházky (nejen ty z Lesní školka Cílek).


Pro ty z vás, kteří mají zájem nám od září 2020 nově svěřit to nejcennější, co mají, jsme s ohledem na aktuální bezpečnostní situaci na místo původně plánovaných informačních schůzek připravili tři termíny videokonferencí. Na nich vám představíme vizi Cílkovy domácí školy a principy, na kterých stavíme vzdělávání dětí v naší škole. Sdělíme Vám naše představy a možnosti a rádi si vyslechneme ty Vaše. Vzájemně budeme sdílet naše očekávání a pokusíme se zjistit, jestli jsou v souladu. Připojte se!


Na každý z termínů je limit 6 účastníků, svůj termín a čas si prosím rezervujte zde:

https://doodle.com/poll/6y99exgcxxur2ycw


Současně nám prosím pošlete na email cilkovadomaciskola@email.cz Váš email, na který vám pošleme pozvánku 15 minut před zahájením videokonference.


Těšíme se na vás!



Nejdůležitější zprávy
Nejnovější zprávy
bottom of page