top of page

LETNÍ TÁBORY CÍLKOVY DOMÁCÍ ŠKOLY

Aby se nám v létě nestýskalo po dětech, připravily jsme s Markétou a Ivou dva táborové turnusy, kdy si sebe vzájemně můžeme užít a zkrátit si dvouměsíční čekání na tu vzácnou chvíli, kdy se zase otevřou brány naší školy!


  • Příměstský tábor Na kole nejen po stopách Thurn - Taxisů v termínu 20. - 24. července pro děti ve věku 7-10 let.


Letos trochu jinak, aby to nebyla nuda i pro ty, co s námi cyklovýletili v okolí Nymburka loni - kombinace s železnicí a pak denně cca 30-40 km. Projedeme Loučeň, Dobrovice, Mcely, Kačerovnu, navštívíme cukrovar, památník Bedřicha Smetany v Jabkenicích nebo Bučický mlýn. Budeme šlapat, někdy jako o závod a jindy jen tak lenošit, koupat se v každé louži, kterou potkáme, házet žabáky, chytat lelky a ochutnávat zmrzku v okolí.


  • Šestidenní tábor Tři banány na skautském tábořišti na Kačerovně v Ledcích u Nymburka v termínu 2. - 8. srpna pro děti od 8 do 12 let, které na 5 nocí nepustíme z lesa domů.


Téma je letos jasné: Tři banány aneb výtahem na Pohádkovou planetu. A co se dá asi tak na Kačerovně dělat? Vozit se po lese v dvoukoláku, honit kapry v rybníce, jezdit na děravé loďce, pozorovat v noci netopýry, divoce tančit a nahlas zpívat, propálit staré triko u táboráku u táboráku a kochat se západem slunce nad Ptáckým rybníkem. Strukturovaný program bude střídán s volnou hrou a dostatkem prostoru pro kamarádské popovídání, výpravy a trochu toho nepohodlí.


Přihlášku na Vámi vybraný turnus nám můžete vyplnit a zaslat přímo zde.




Nejdůležitější zprávy
Nejnovější zprávy
bottom of page